Sateenkaarinuorten oma toiminta

Yhdessä tekemistä ja keskusteluja sateenkaarihengessä

Sateenkaarinuorten toiminta vastaa kävijöiltä tulleeseen tarpeeseen tilasta, jossa voi luottamuksellisesti keskustella itselle tärkeistä teemoista. Kaikissa Tyttöjen Talon ryhmissä noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Sateenkaarinuoret ovat tervetulleita omana itsenään näihinkin ryhmiin. Tämän lisäksi pyrimme vakiinnuttamaan kevätkaudelle 2023 Neiot-kalenteriin sateenkaarinuorille omia iltoja. Suljetut illat on suunnattu joko kaikille sateenkaarinuorille tai toisinaan vain transnuorille.

Suljetulla illalla tarkoitetaan, että mukaan pääsee  ottamalla ensin yhteyden Talon seksuaalineuvoja Riikkaan. Illat on suunnattu 12 -29 -vuotiaille tytöille ja naiseksi itsensä kokeville sukupuolen moninaisuus huomioiden. Illoissa voi olla kertakohtainen ikäraja, jos on tarve mahdollistaa ikätason mukaista turvallista keskustelua. Iltojen teemat ja ikärajat elävät tarpeiden mukaan, joten kalenteria kannattaa seurata säännöllisesti.

Mahdollisuuksien mukaan pyrimme osallistumaan tapahtumiin, kuten reissaamaan vaikka Pride-tapahtumaan lähikaupunkiin tai osallistumaan yhdessä sopivaan tapahtumaan Rovaniemellä . Ehdotuksia yhteisestä tekemisestä voi tehdä Riikalle.

Kevään kalenteri on suunnitteilla ja julkaisemme sen ennen joulua. Syksykaudella on vielä tarjolla:

TRANSNUORTEN ILTA
Ma 14.11.2022, kello 16-19

SATEENKAARINUORTEN JOULUGLÖGIT
Ke 21.12.2022, kello 16-19

 

Yhteydenotot:
Riikka Matala, riikka.matala@neiot.fi, 0404848189  (myös Whatsapp)