Avoin toiminta

Avoimeen toimintaan voi osallistua silloin kun haluaa, ilman mitään pitempi jaksoista sitoutumista. Avoimeen toimintaa ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon tai erikseen.  Avoimen toimintamuotoja ovat erilaiset teemaillat, toimintatuokiot ja muut tapahtumat.

Avoin toiminta on suunnattu etupäässä kaikille toiminnastamme kiinnostuneille eli 12-29 vuotiaille tytöille, naisille tai naiseuttaan pohtiville henkilöille. Yksi vakiintunut toimintailtamme kantaa nimeä Teetä ja Toiveita. Illan aikan voit vapaasti tulla oman aikataulusi mukaan, viipyä vain hetken tai koko illan. Avoimiin tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Järjestämme myös tapahtumia esimerkiksi sidosryhmillemme, yhteistyökumppaneillemme ja muille tahoille.

 

muki, jossa teetä, vieressä appelsiinisiivuja, hunajalusikka, taustalla ruudullinen viltti
Tapahtumia ja
työpajoja

Järjestämme erilaisia avoimia tapahtumia ja työpajoja ajankohtaisten teemojen ja nuorten toiveiden mukaan.

Yhdessä tekemistä,
uuden oppimista

Tarjoamme turvallisen ja kannustavan yhteisön jokaiselle toimintaamme osallistuvalle. Yhdessä tekemällä ja pohtimalla opimme uusia asioita, ystävystymme, katsomme maailmaa eri näkökulmista.

Vapaaehtoisia

 

Vapaaehtoiset ovat mukana Tyttöjen Talon® arjessa turvallisina aikuisina ja esimerkkeinä erilaisista tavoista kasvaa naisena omaksi itsekseen.

Peppi Nyholm

Ohjaaja

peppi.nyholm@neiot.fi

Puh. 0400 372501

Tule tutustumaan toimintaamme!

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteyksissä.