Sateenkaarinuorten oma toiminta

Yhdessä tekemistä ja keskusteluja sateenkaarihengessä

Sateenkaarinuorten toiminta vastaa kävijöiltä tulleeseen tarpeeseen tilasta, jossa voi luottamuksellisesti keskustella itselle tärkeistä teemoista. Kaikissa Tyttöjen Talon ryhmissä noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Sateenkaarinuoret ovat tervetulleita omana itsenään näihinkin ryhmiin. Mun maanantai -illoissa on kalenterissa Sateenkaarinuorille kokoontumismahdollisuuksia.

Kaikki sateenkaariryhmät ovat suljettuja. Suljetulla ryhmällä tarkoitetaan, että mukaan pääsee  ottamalla ensin yhteyden Talon seksuaalineuvoja Riikkaan. Illat on yleensä suunnattu 12 -29 -vuotiaille tytöille ja naiseksi itsensä kokeville sukupuolen moninaisuus huomioiden. Sukupuolen pohdinnoille on tilaa. Iltojen teemat ja ikärajat elävät kuitenkin tarpeiden mukaan, joten kalenteria kannattaa seurata säännöllisesti.

Mahdollisuuksien mukaan pyrimme osallistumaan tapahtumiin, kuten reissaamaan vaikka Pride-tapahtumaan lähikaupunkiin tai osallistumaan yhdessä sopivaan tapahtumaan Rovaniemellä. Ehdotuksia yhteisestä tekemisestä voi tehdä Riikalle.