Bi- ja Panseksuaalisuus

Seksuaalisuudenilta yli 18-vuotiaille

Tehdään yhdessä turvallinen tila, jossa voimme kunnioittavasti ja luottamuksellisesti pohtia seksuaalisuuden erilaisia muotoja. Ilta on ajateltu täysi-ikäisille, jotta keskustelu voi kulkea vapaasti vaikkakin Talon seksuaalineuvoja Riikan huomassa. Voit jäädä vielä jatkoksi Sateenkaarinuorten iltaan.

Riikka esittelee juhlaseminaarissamme puhuneen Jenny Kangasvuon Bi- ja panseksuaalisuus -kirjan teemoja. Kirjan esittelytekstistä: ”Bi- ja panseksuaalisuuteen suhtaudutaan edelleen usein vähätellen: ne ovat yhtä aikaa näkymättömiä sekä ennakkoluulojen ja väärinkäsitysten varjostamia. Eivätkä syrjintä ja ennakkoluulot rajoitu ainoastaan valtakulttuuriin, vaan bi- ja panseksuaalit kohtaavat kielteisiä asenteita myös sateenkaariyhteisön sisällä. Vastapainona näkymättömyydelle on kokemus vapaudesta rakastaa, solmia ihmissuhteita ja toteuttaa seksuaalisuuttaan omaehtoisesti.”

Tarjolla on kesäistä purtavaa. Ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa mukaan! Lisätiedot Riikalta: 040 4848189 / riikka.matala@neiot.fi