Koti hyvinvoinnin paikkana

Kaikille avoin ilta teemalla Kehoni on kotini.

Koti hyvinvoinnin paikkana -ryhmässä pohdimme hyvinvointitekoja kodille ja kotona. Ryhmä on ammatillisesti ohjattu, mukaan pääsee ilmoittautumalla. Illoissa mukana vaihdellen Talon työntekijöitä sekä Hanna Janger NAL Rovaniemi ry:ltä. Ilmoittautuminen osoitteessa http://bit.ly/kevätkoti24 keskiviikkoon 8.5. klo 16 mennessä.

Ryhmän kokoontumiskerrat ovat 15.5./16.5./22.5./23.5./29.5. klo 16.30-19.

Oletko miettinyt, mitä koti sinulle merkitsee? Millaisessa kodissa minulla on hyvä olla, mitä tekoja voin tehdä kotini eteen? Mitä rajoja kodissani on, ja miten voin pitää niistä kiinni? Mitä kodista jää matkaan, kun muuttaa?

Koti on paikka, jossa vietämme paljon aikaa, johon liittyy paljon oletuksia ja arvoja ja painetta. Ryhmässä voimme yhdessä pohtia vaikkapa keitä minun tarvitsee kotiini päästää tai saako joku muu päättää mitä tavaraa kodissani kuuluu olla. Voimme miettiä keinoja, joilla kotini on viihtyisä, ja tekoja, joilla saan kotini ylläpidon sujumaan itselleni toimivalla tavalla.

Kokoontumiskerroista neljä ensimmäistä ovat ilmoittautuneille ja viides kerta on avoin kaikille Menstrual Hygiene -viikon osana.

Olet tervetullut sellaisena kuin olet. <3

pinkistä paperista taiteltu kurki ja lasinen puolipallon muotoinen paperipaino mustalla alustalla