Metsänneiot

Metsänneiot on avoin luontoryhmä, joka retkeilee kerran kuussa erilaisissa luonto- tai eläinkohteissa.

Metsänneiot on luonto- ja eläinavusteista toimintaa kaikille luonnon hyvinvointivaikutuksesta kiinnostuneille. Teemme lyhyitä retkiä lähimetsiin ja maatiloille sekä muihin eläinkohteisiin.  Tutustumme luonnon monimuotoisuuteen, rentoudumme metsän suomassa rauhassa ja nautimme joka aistillamme. Luonto ja eläimet lisäävät meidän hyvinvointia ja antavat voimaannuttavia kokemuksia.

Metsänneiot retkelle tulee ilmoittautua etukäteen, jotta tiedämme keitä on lähdössä mukaan. Ilmoittautua voi joko yhdelle kerralle kerrallaan tai etukäteen vaikka kaikkiin kevään retkiin oheisen linkin kautta.  https://bit.ly/METSANNEIOT23  Ilmoittaudu aina viimeistään kaksi päivää ennen.

Pidämme kuitenkin oikeuden muutoksiin. Retkillä on myös säävarus, josta ilmoitamme aina erikseen. 

Retkille lähdetään (riippuen retkikohteesta) kun vähintään kolme lähtijää on koossa. Kaikille lähtijöille tulee ilmoitus retkestä ja varustautumisesta edellisenä päivänä. Muista siis laittaa ilmoittautumiseen myös puhelinnumerosi. Alaikäisiltä on oltava huoltajan suostumus, jonka voi tehdä puhelimitse Elina-ohjaajalle numeroon P. 0400 372 501.

Kevään 2023 retkipäivät:

28.1.

18.2.

1.4.

22.4.

27.5.

Retkikohteet varmistuvat tammikuun aikana!

Retkien kelloaika saattaa vaihdella. Ilmoitamme siitä retkelle lähtijöille erikseen.