Sukupuoltaanpohtivien ryhmä

Etäryhmä nuorille, joilla on eri käsitys sukupuolestaan kuin syntymässä määritelty.

Vertaisryhmä on tarkoitettu 12–18-vuotiaille nuorille. Ryhmään otetaan maksimissaan kuusi osallistujaa. Ryhmä on tarjolla nuorille, joilla on eri käsitys sukupuolestaan kuin syntymässä määritelty. Vanhemmilla tai muilla läheisellä on mahdollisuus ryhmän aikana saada tukea erikseen järjestettävistä infoilloista ja osallistua ryhmässä annettaviin kotitehtäviin nuorensa kanssa.

Ryhmä toteutetaan Teams-alustalla, jonne ryhmä kokoontuu sovitusti 22.8./ 29.8./ 5.9. / 12.9. / 19.9.

Ryhmä aloitetaan alkukyselyllä ja päätetään loppukyselyyn. Ryhmän järjestäminen on osa Riikka Matalan ja Kirsi Hietaniemen seksuaaliterapeutin opintojen lopputöitä. Osallistujia ei käsitellä lopputöissä yksilötasolla, vaan pohdinta kohdistuu ryhmän suunnitteluun ja läpiviemiseen. Kyselyt antavat tietoa ryhmän toimivuudesta.

Viestimme ryhmälle WA-yhteisön kautta, johon liitämme sinut antamallasi puhelinnumerolla. Myös antamasi läheinen liitetään ryhmään, jotta hänkin saa saman tiedon kuin sinäkin. WA-.yhteisössä et näy muille tai voi viestiä muille, etkä saa toisten yhteystietoja sitä kautta. Voit halutessasi viestiä erikseen ohjaajille ja toki tutustuessa vaihtaa ryhmässä olevien välillä tietoa.

Ryhmää ohjaavat Riikka ja Kirsi. Riikka Matala on Rovaniemen Tyttöjen Talon seksuaalineuvoja ja koulutukseltaan hän on seksuaalineuvoja (aukt.) ja YTM (sukupuolentutkimus) sekä rentoutumiseen ja vakautumiseen keskittynyt joogaohjaaja. Kirsi Hietaniemi on töissä Nuorisopsykiatrian yksikössä (LAPHA). Hän on koulutukseltaan seksuaalineuvoja ja sairaanhoitaja (AMK).

Lisätietoja: Riikka Matala riikka.matala@neiot.fi / 040 484 8189

Tiistaisin 22.8. – 19.9. klo 17:00-19:00

Ammatillisesti ohjattu ryhmä

Ilmoittautuminen www.bit.ly/sppe23