Sukupuoltaan pohtivien läheisten ilta

etätapaaminen

Ryhmä on tueksi vanhemmalle tai läheiselle, jonka nuori on osallistunut syksyn etänä järjestettävään Sukupuoltaan pohtivien -vertaisryhmään.

Sukupuoltaan pohtivan nuoren vanhemmalle tai läheisille suunnatut illat järjestetään ke 23.8. ja ke 20.9. kello 17:00-19:00 Teamsissä.

Illat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Erityisesti ne on suunniteltu tueksi vanhemmalle tai läheiselle, jonka nuori on osallistunut syksyn etänä järjestettävään Sukupuoltaan pohtivien -vertaisryhmään.
Ensimmäinen ilta 23.8. käsittelee sukupuolen moninaisuutta ja keskiviikkona 20.9 jutellaan sitä, miten kukin voi elää tyytyväisenä sukupuolessaan. Sivutaan arjen jaksamista, vähemmistöstressiä ja myös sukupuolen korjaamiseen liittyviä asioita. Keskustelulle voidaan antaa tilaa, johon voi osallistua myös kirjoittaen, mutta mieluiten omilla kasvoillaan videoyhteyden kautta. Tilaisuus tuo yhteen vertaisia, joten luodaan yhdessä turvallinen tila keskustella.

Illan infon antavat ja keskustelua vetävät Riikka ja Kirsi. Riikka Matala on Rovaniemen Tyttöjen Talon seksuaalineuvoja ja koulutukseltaan hän on seksuaalineuvoja (aukt.) ja YTM (sukupuolentutkimus) sekä rentoutumiseen ja vakautumiseen keskittynyt joogaohjaaja. Kirsi Hietaniemi on töissä Nuorisopsykiatrian yksikössä (LAPHA). Hän on koulutukseltaan seksuaalineuvoja ja sairaanhoitaja (AMK).

Lisätietoja: Riikka Matala, riikka.matala@neiot.fi / 040 484 818

Linkin iltaan saat ilmoittautumalla tämän linkin kautta bit.ly/sppinfo23