Elokuvaohjaaja Joonas Berghäll ja Neiot toteuttavat tyttöjen toiveita

Rovaniemen Tyttöjen Talo ja Tyttöjen talon kummisetä, ohjaaja-tuottaja Joonas Berghäll, järjestää erikoisnäytöksen elokuvasta Äidin toive sekä hyväntekeväisyystapahtuman Sampokeskuksessa Kansainvälisen Tyttöjen Päivän kunniaksi.

Oktober Oy esittää 21.10.2021 klo 17:00 erikoisnäytöksen elokuvastaan “Äidin Toive“. Elokuva esitetään yhteistyössä Tyttöjen Talon, BioRexin ja Sampokeskuksen kanssa. “Äidin toive on elokuva, joka kokoaa yhteen kymmenen naisen tarinat eri puolilta maailmaa. Yhdistävä tekijä tarinoissa on äitiys: oman äidin läsnäolo tai sen puute on ollut ratkaiseva tekijä jokaisen päähenkilömme kohtalon määrittäjänä. Äitiys on elämänmittainen matka, jonka käänteitä
ei voi ennustaa.” Esityksen jälkeen luvassa on juhlatilaisuus Sampokeskuksen tiloissa, jossa nautitaan tarjoiluista sekä musiikista. Tapahtuman aikana pääsemme
kuulemaan useita mielenkiintoisia vieraita mm. elokuvan ohjaajan Joonas Berghällin kertomuksia elokuvan teosta. Tilaisuudessa esiintyy paikallinen muusikko Seitsenvuori.

Lipunmyynti elokuvanäytökseen tapahtuu etukäteen, lippuja on myynnissä rajoitetusti. Huudettavana on todellisia kulttuurialan keräilyhelmiä. Listaus huudettavista tavaroista löytyy osoitteesta www.oktober.fi, lista julkaistaan viikkoa ennen varsinaista huutokauppaa ja huutoja otetaan vastaan myös ennakkoon. Huutokauppaan on mahdollista osallistua etänä.

Kaikki tuotto käytetään lyhentämättömänä Rovaniemenn Tyttöjen Talon toimintaan.

 

Lipunmyynti, huutokaupan huudot sekä osallistumisohjeet etähuutokauppaan:

Marjut Mäkimurto 040 529 9500, marjut@oktober.fi.

 

Biorex, Sampokeskus ja Oktober Oy esittää:

Äidin toive 21.10.2021

Biorex Sali 1, kello 17:00

Juhlatilaisuus Sampokeskus 2krs.