Walk In Talk

Walk-in-Talk -matalan kynnyksen maksuton keskusteluapupiste kauppakeskuksessa, nuorisotila Popparissa

Walk-in-Talk ajanvarauksetonta keskusteluapua ja se on tarkoitettu 12-29-vuotiaille  nuorille. Tyttöjen Talon seksuaalineuvoja Riikka on tavattavissa joka toinen maanantai klo 15-18 Nuorisotila Popparissa Revontulen kauppakeskuksessa. Riikan lisäksi paikalla on myös seurakunnan työntekijä. Muina maanantaina paikalla on seurakunnan edustajan lisäksi Neuvokkaan vapaaehtoinen. Jutteluseuraksi lupautuneet  ammattilaiset ovat paikalla ihan sinua varten.

Riikan tai vuorossa olevan seurakunnan työntekijän luo voi piipahtaa juttelemaan (max. 45 min) ilman ajanvarausta ja anonyymina. Palvelu on maksutonta ja luottamuksellista keskusteluapua, jota varten on järjestetty rauhallinen tila Popparissa. Pohditaan yhdessä elämässäsi vastaan tullutta tilannetta, mutta et olla terapiassa.

Seksuaalineuvoja Riikan työkuvassa Walk-in-Talk kuuluu osioon; seksuaaliterveyden ja seksuaalisen hyvinvoinnin edistäminen sukupuolen moninaisuus huomioiden. Olet tervetullut vaikka vain tutustumaan Riikkaan tai voidaan keksittyä purkamaan sinua juuri nyt koskettava tilanne. Keskustelun jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa Tyttöjen Talolla yksilötyössä, joka on tarkoitettu  12-29-vuotialle tyttöyttä ja naiseutta pohtiville nuorille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Tarvittaessa Walk-in-Talkissa voi käydä myös useammin kuin kerran.

Riikan kevään kerrat Walk-in-Talkissa maanantaisin klo 15-18 (Pidätämme oikeuden muutoksiin. Maailmassa sattuu monenlaista)

30.1.

27.2.

27.3.

24.4.

22.5.