Elokuvaohjaaja Joonas Berghäll ja Neiot toteuttavat tyttöjen toiveita

Rovaniemen Tyttöjen Talo ja Tyttöjen talon kummisetä, ohjaaja-tuottaja Joonas Berghäll, järjestää erikoisnäytöksen elokuvasta Äidin toive sekä hyväntekeväisyystapahtuman Sampokeskuksessa Kansainvälisen Tyttöjen Päivän kunniaksi.

Joonas Berghällillä ja Tyttöjen Talolla on yhteinen sydämen asia. Tyttöjen ja naisten oikeuksia ja tasa-arvoa juhlistetaan tänä vuonna YK:n kansainvälisen tyttöjen päivän merkeissä tavallisuudesta poikkeavalla tavalla. Torstaina 21.10.2021 Bio Rexissä nähdään Tyttöjen Talon kummisetä Joonas Berghällin elokuva Äidin toive (2015) ja Sampokeskuksen juhlatilaisuudessa järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa. Tapahtumassa esiintyy rovaniemeläinen artisti Seitsenvuori. Tuotto ohjataan lyhentämättömänä Rovaniemen Tyttöjen Talolle.

 

”- Tyttöjen talon kummisetänä toimiminen merkitsee minulle erittäin paljon. Tämä tilaisuus ja työskenteleminen kummisetänä on kuin jatkumoa elokuvalleni Äidin toive, joka keskittyi tyttöjen ja naisten oikeuksiin sekä äitiyteen. Tyttöjen talon kummisetänä toimiminen on ollut suuri unelmani, ja toivon että mahdollisimman moni osallistuu tähän tilaisuuteen ja huutokauppaan, jonka tuotto menee sataprosenttisesti Tyttöjen talon toimintaan.” kertoo tapahtuman järjestäjä Joonas Berghäll.

 

” -Tyttöjen Talolla ollaan innoissaan siitä mitä kaikkea tapahtuman tuotoilla voidaan saada aikaan. Meillä YK:n kansainvälistä Tyttöjen päivää vietetään oikeastaan joka päivä. Maailma ei ole valmis, vaikka Suomea onkin totuttu pitämään tasa-arvon mallimaana. Tarjoamme kuulevat korvat, ja pitkäkestoista tukea ja apua nuorille, joiden toiveet turvallisuudesta ja tulevaisuudesta eivät ole vielä totta. Yhdessä teemme niistä totta ja nuorten usko itseen ja omiin kykyihin vahvistuu.”  kommentoi tapahtumaa Tyttöjen Talon johtaja Tiina Lappalainen.

 

Lipunmyynti elokuvanäytökseen tapahtuu etukäteen, lippuja on myynnissä rajoitetusti. Huudettavana on todellisia kulttuurialan keräilyhelmiä. Listaus huudettavista tavaroista löytyy osoitteesta www.oktober.fi, lista julkaistaan viikkoa ennen varsinaista huutokauppaa ja huutoja otetaan vastaan myös ennakkoon. Huutokauppaan on mahdollista osallistua etänä.

 

Lipunmyynti, huutokaupan huudot sekä osallistumisohjeet etähuutokauppaan:

Marjut Mäkimurto 040 529 9500, marjut@oktober.fi.

 

Biorex, Sampokeskus ja Oktober Oy esittää:

Äidin toive 21.10.2021

Biorex Sali 1, kello 17:00

Juhlatilaisuus Sampokeskus 2krs.