Valokuvauskilpailu

“Rohkeasti itseni puolella”- valokuvauskilpailu

Rovaniemen Tyttöjen Talo, Neiot, täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja juhlistamme toimintaamme sloganilla “Rohkeasti Itseni Puolella”. Tämä slogan sisältää tärkeän viestin oman itsetunnon tärkeydestä sekä oikeudesta olla ja elää omana itsenämme.

Mitä sinulle merkitsee  “Rohkeasti Itseni Puolella”?  Kerro se kuvalla.

Kuvan voit ottaa puhelimella tai kameralla. Valokuvan teema on “Rohkeasti Itseni Puolella.”, mutta muuten tyyli on vapaa, joten anna ideoiden viedä mennessään. Voit ottaa kuvan itse, mutta on sallittua pyytää jotakuta ottamaan kuva puolestasi, jos kuvan toteutus sitä vaatii. Voit osallistua kilpailuun yhdellä tai useammalla kuvalla. Ennen kuvaamaan lähtemistä tutustu valokuvauskilpailun sääntöihin tästä linkistä: Valokuvauskilpailun säännöt

Kilpailu on käynnissä 15.2.-30.4.2023. Lähetä linkki kuvakansioosi osoitteeseen elina.miettunen@neiot.fi viimeistään 30.4.2023 mennessä. Kuvien on oltava JPG – tai PNG muodossa. Kerro myös haluatko julkaisun yhteyteen nimesi vai nimimerkkisi. Osallistumalla kilpailuun annat kuvan julkaisu- ja käyttöoikeudet Tyttöjen Talolle.

Valokuvat ovat nähtävillä 4.6.2023 kirjaston edessä järjestettävässä Puistojuhlassa ja kuvia julkaistaan myös Neitojen somekanavissa. Voittajakuvan valitsee Talon oma raati, joka koostuu Talon nuorista, Isosiskoista ja työntekijöistä. Voittaja julkistetaan ja palkitaan Puistojuhlassa.